Bijuteriile din portofoliul KULTHO sunt, prin estetica extraordinara si minutiozitatea cu care sunt lucrate, adevarate piese statement, iconice. Fiecare colectie are o poveste unica, bazata pe tehnici si secrete dobandite in timp.

Luna aceasta, ne concentram atentia asupra unei case de bijuterii cu o poveste de exceptie, care a revolutionat universul spectaculos al bijuteriilor de lux, ANNAMARIA CAMMILLI si va oferim, un discount de 10% pentru creatiile acesteia.

bijuterii Annamaria Cammilli bijuterii Annamaria Cammilli

Culorile unice ale aurului de 18 kt., volumetria si finisajele mate, dar matasoase, fara cusur, sunt semnatura brandului Annamaria Cammilli.

Annamaria Cammilli prezinta aurul in cele mai intense si originale nuante, evidentiind jocurile de lumini si umbre; opt tonalitati originale si recognoscibile ce fac creatiile casei, deja faimoase in intreaga lume, sa fie unice. Sculptorul si designerul Annamaria Cammilli reuseste sa capteze esenta, transformand aurul in creatii ce evoca miscarile subtile, aproape imperceptibile, precum armonia delicata intre lumina si culoare.

ICONIC COLLECTIONS