Cadouri Luxury pentru EL

Pentru surprize speciale, Kultho v-a pregatit o colectie deosebita de cadouri elegante pentru barbati.
Alegeti piesele care va inspira dintr-o gama numeroasa de ceasuri exceptionale, adevarate embleme ale orologeriei de lux si bijuterii de lux create special pentru el: bratari, lanturi, butoni si pandantive barbatesti semnate de branduri cu renume international.

ceasuri barbati

Ceasuri

Alegeti un cadou deosebit pentru un barbat atent la detalii: ceasuri din aur , otel inoxidabil, mecanisme swiss-made, ceasuri automatice, mecanice sau quartz, pentru o accesorizare impecabila.

Vezi Toate Ceasurile

Bijuterii

Bijuteriile de lux vor reprezenta intotdeauna un cadou rafinat. Pentru barbati, colectia Kultho include o selectie originala de bijuterii cadou, create de catre designeri talentati: butoni eleganti, bratari barbatesti, lanturi si pandantive deosebite. Alegeti cu incredere cadourile pentru barbati din gama de accesorii Kultho.

Accesorii

Pentru a va surprinde partenerii sau colegii de birou, mizati pe cadourile rafinate, alese cu atentie din colectiile din categoria instrumentelor pentru scris si brichetelor. Pixurile si stilourile cadou , cu detalii si combinatii de culori elegante, si brichetele statement reprezinta un cadou original.