sarbatorim femeile remarcabile

Sarbatorim femeile remarcabile

Către toate femeile din viața noastră:
Vă mulțumim pentru inspirație, putere, grație și delicatețe!

Fiecare femeie este unică, iar bijuteriile Kultho celebrează unicitatea.

Piesele create de maieștrii bijutieri ai celor mai mari case de lux din lume sunt inspirate de caracterul femeilor remarcabile din jurul nostru.

Grația, puterea și delicatețea lor se contopesc în fiecare bijuterie, transformând-o într-un simbol de necontestat al individualității feminine.


Suntem onorați să vă prezentăm poveștile a cinci femei remarcabile care excelează în domeniul lor, povești despre eleganță, rafinament, multă muncă și profesionalism.

Medeea Marinescu

"După perioada în care am fost ambasador al climei, statul francez m-a decorat cu un titlu foarte frumos, de cavaler (chevalier).

În ziua în care am primit scrisoarea aceea de înștiințare din partea statului francez, fiul meu, care știe limba franceză, a citit cuvantul chevalier și, în loc să se bucure pentru mine, a fost foarte contrariat și chiar nemulțumit. Avea șapte ani atunci și mi-a spus că lui nu i se pare normal ca mama lui să fie cavaler. Un cavaler este un băiat, eu pot fi cel mult numită prințesă.

Mai mult

Țin minte că m-a amuzat foarte tare atunci ce mi-a zis Luca și am încercat să-i explic ce înseamnă în zilele noastre un cavaler, pentru că în mintea lui un cavaler era cel pe care îl văzuse în filme, adică un bărbat îmbrăcat într-o armură, cu o sabie în mână, pe un cal luptându-se cu dragoni sau cu oameni răi. I-am spus pe înțelesul lui, sigur, că în zilele noastre un cavaler poate fi deopotrivă un bărbat sau o femeie care apără niște principii. "Adică cum principii?" - m-a întrebat el - adică niște lucruri bune în care tu crezi, în care ai fost educat și pe care trebuie să le aperi și să iei atitudine atunci când se face o nedreptate. Trebuie să aperi și să ajuți comunitatea atunci când trebuie, făcând un bine întregii comunități, nu neaparat ție. Trebuie să te porți frumos cu cei din jurul tău indiferent de rang, de pregătire sau de bogație. Și toate lucrurile astea am încercat să le explic lui Luca în așa fel încât el să accepte că mama lui nu este o prințesă și va fi numită cavaler."

Raluca Michailov

"Nu mă consider o femeie remarcabilă, mă consider o femeie care încearcă să facă tot ceea ce crede că este mai bine, în primul rând pentru cei din jurul meu și apoi pentru mine, dacă mai rămâne loc.

Este și o carte al carei titlu îmi place foarte mult și sper să apuc să o și citesc: "Liderii mănâncă ultimii". Cred, deci, că o femeie remarcabilă se gândește în primul rând la cei din jur și aici poate mă încadrez și eu puțin.

Însă, un moment în viața în care chiar m-am simțit ca o femeie remarcabilă, a fost când l-am născut pe fiul meu.

Mai mult

Multă vreme nu mi-am dorit copii, am fugit de copii, mă gândeam că nu o să mai pot avea același stil de viață, că o să mă "încurce"...După care mi-am dorit foarte mult copii și nu se mai putea. Mi-au spus doctorii că nu se mai poate, așa că el a venit ca un miracol și în momentul în care l-am auzit urlând în sala de nașteri, m-a lovit așa un tsunami de dragoste și m-am gândit "da uite, am făcut și eu ceva"."

Sonia Argint

"O femeie remarcabilă învață să se bucure de lucrurile mici de zi cu zi. Se poate bucura și poate zâmbi dimineața când se trezește și vede raza soarelui care intră pe geamul dormitorului, se poate bucura de o cină frumoasă alături de persoana iubită. Cred că bucuria în lucrurile simple este aceea care îți aduce zâmbetul ăla autentic pe chip. Eu mă simt cu adevarat remarcabilă de fiecare dată când vin la mine cei doi băieți, care sunt cu un cap mai mare decât mine fiecare și așa bărbați cum sunt ei mă i-au în brațe și mă pupă și-mi spun 'mamă te iubesc'. Chiar simt că am făcut ceva bun pe lumea asta!"

Ilinca Vandici

"Cred că dacă vorbim despre femei remarcabile, vorbim despre femei excepționale și, dacă vorbim despre asta, vorbim despre a reuși în fiecare zi să fi excepțională, vorbim despre a reuși să-ți depășești limitele în fiecare clipă, să încerci să te autodepășești, să încerci să devii cea mai bună variantă a ta. Nu cred că există o anumită situație sau un anumit moment în care ești considerată o femeie remarcabilă. Asta ar trebui să facem în fiecare zi, să excelăm prin tot ceea ce facem, iar eu încerc să fac asta: câteodată îmi iese, câteodată nu-mi iese, dar încerc în fiecare zi să fiu o femeie remarcabilă, excepțională, să fiu o mamă foarte bună, să fiu o soție iubitoare, să fiu un profesionist desăvârșit.

Mai mult

Când îl văd pe Zian că se dezvoltă, evoluează extrem de frumos, când văd că toată munca pe care o depun, care este o plăcere de cealaltă parte, alături de el prinde contur și capătă roade, asta îmi aduce întotdeauna zâmbetul pe buze.

Un proiect pe care îl duc la bun sfârșit cu delicatețe și cu succes, iarași îmi aduce zâmbetul pe buze, când văd că oamenii care sunt în jurul meu și cu care lucrez sau cu care stau pur și simplu acasă sunt mulțumiți, fericiți, mă apreciază, mă susțin și au cuvinte de laudă la adresa mea, asta îmi aduce zâmbetul pe buze. Și în general fiecare dimineață în care soarele răsare îmi aduce zâmbetul pe buze."

Andreea Raducan

"Prima care îmi vine în minte este mama. Mama este ființa, după a carei îmbrățișare tânjeam atunci când eram în cantonament. De la mama am moștenit calități care m-au ajutat să ajung acolo unde am vrut și în viața personală și cea profesională: ambiția, perseverența, disciplina. Calități pe care o altă femeie importantă din viața mea, doamna Mariana Bitang, mi le-a dezvoltat mai târziu și care m-a ajutat să înțeleg că am puterea să mă autodepășesc mereu.

Mai mult

Nu cred că eram femeie cu adevărat atunci când am devenit remarcabilă fără să știu. Prin rezultatele obținute în concursurile de gimnastică oamenii din toată lumea au ajuns să mă cunoască, fără ca eu să conștientizez foarte bine ce înseamnă acest lucru. Am putea spune că am fost întâi un copil remarcabil, după care, prin rezultatele obținute din punct de vedere profesional, oamenii au ajuns să mă descopere ca femeia Andreea Raducan.

Includerea mea în galeria celor care au marcat istoria gimnasticii mondiale "International Gymnastics Hall of Fame" întărește convingerea că am fost mereu pe drumul corect."

sarbatorim femeile remarcabile