bijuterii Kultho

bijuterii Kultho

Rezultate ale unui proces aprofundat și ale unei manufacturi ireproșabile, bijuteriile de lux italiene sunt, prin estetica extraordinară și minuțiozitatea cu care sunt lucrate, adevărate piese statement, iconice.
Designul bijuteriilor de lux italiene este bogat în istorie și secole de admirație. Un amestec de influențe culturale stabilite în prosperul Imperiu Roman a format un popor care a apreciat dintotdeauna creativitatea și pasiunea, fără de care arta contemporană nu ar fi existat.
Toți acești artizani au lăsat moștenire reperul principal pentru standardele impecabile ale designerilor italieni de astăzi.

bijuterii kultho
bijuterii kultho

Căutând distincția la fiecare pas, în Kultho regăsim branduri de bijuterii italiene create de maeștri artizani ce ridică meșteșugul la rang de artă.
Astfel că, suntem onorați să vă prezentăm, sub egida proiectului „I Bellissimi Gioielli d'Italia” o parte din glamul și strălucirea italiane, transpuse în colecții speciale de bijuterii, prezente exclusiv în Kultho pentru a perioada limitată de timp.