Colectii de bijuterii potrivite pentru tine

Dincolo de unicitate și estetica extraordinară a oricărei piese, valoarea bijuteriilor din portofoliul KULTHO se datorează faptului că sunt create manual de maeștri artizani ai celor mai renumite case de bijuterii din lume.

În această lume dominată de strălucirea aurului, a diamantelor și a pietrelor prețioase, creativitatea, inovația și detaliile calității sunt cele care pot transforma creațiile clasice în piese unice, iconice. Spectaculozitatea bijuteriilor încrustate în pietre prețioase vine din minuțiozitatea cu care sunt lucrate, urmărind simetria perfectă prin tehnici moștenite din generație în generație de la un maestru giuvaergiu la altul – adevărate legende ale manufacturii.

bijuterii Annamaria Cammilli

Splendoarea aurului în 8 nuanțe exclusiviste

Culorile unice ale aurului de 18 kt, volumetria și finisajele mate, dar mătăsoase, fără cusur, sunt semnătura brandului Anamaria Camilli.

Annamaria Cammilli prezintă aurul în cele mai intense și originale nuanțe, evidențiind jocurile de lumini și umbre prin cele opt tonalități originale și recognoscibile ce fac creațiile casei, deja faimoase în întreaga lume, să fie unice. Sculptorul și designerul Annamaria Cammilli reușește să capteze esența, transformând aurul în creații ce evocă mișcările subtile, aproape imperceptibile, precum armonia delicată dintre lumină și culoare.

bijuterii Messika

A GAME CHANGER

Casa de bijuterii Messika a fost mereu despre imaginație, visare și perfecționare. Printre primele detalii care fac diferența în istoria și unicitatea brandului sunt liniile subțiri de diamant cu o flexibilitate impresionantă, care evidențiază esențialul, adaptabilul. Formele noi și surprinzătoare sunt studiate și reimaginate în mod constant pentru a spori frumusețea feminină și a îmbina contemporanul cu atemporalul.

Având diamantul ca o constantă, designerul Valérie Messika lucrează pentru a-și eficientiza creațiile din ce în ce mai mult, culminând cu skinny: acele linii îndrăznețe ale bijuteriilor Messika ce urmăresc cu încredere contururile stucturilor de susținere abia perceptibile.

Un stoke de lumină pe diamant are nemărginita putere de a electriza orice siluetă.

bijuterii Roberto Coin

CEA MAI PREȚIOASĂ SEMNĂTURĂ

Estetica distinctivă și designul experimental fac din toate bijuteriile Roberto Coin un studiu fără precedent în materie de eleganță și inovație. În scurt timp, aceste detalii au făcut ca marca să fie una dintre cele mai cunoscute pe orizontul internațional al bijuteriilor.

Fiecare dintre bijuteriile Roberto Coin spune o poveste diferită, o poveste care te învăluie într-o atitudine inconfundabilă a unicității și identității de stil, dar care poartă de fiecare dată semnătura magică: un mic rubin cu o încărcătură imensă – ce stă ascuns în interiorul fiecărei creații.

bijuterii Fope

FLEX-IT. LOVE IT

Între luxul autentic și confortul mult iubit își scrie povestea casa de bijuterii FOPE. Având o istorie de peste 90 de ani, brandul revoluționează universul bijuteriilor, patententând conceptul FLEX-IT. Astfel, brățările din aur devin flexibile datorită micilor arcuri realizate exclusiv din aur de 18 kt ascunse între zalele lanțului mesh, acest lucru fiind unic în lume. Astfel, sistemele de închidere ale bijuteriilor sunt eliminate, bijuteriile devenind mai valoroase și mai ușor de purtat.

bijuterii Pomellato

O ABORDARE AVANGARDISTĂ ÎN DESIGNURI JUBILANTE

Exprimând o abordare avangardistă, originală, combinațiile iconice de pietre colorate ale brandului Pomellato prezintă tăieturi și designuri vizionare. Artizanate impecabil, creațiile Pomellato au determinat marca să întruchipeze o frumusețe modernă, dar neconvențională.

Sinonim al creativității, Pomellato introduce filozofia prêt-à-porter în lumea conservatoare a bijuteriilor. Designurile jubilante și distincte au devenit venerate atât în Italia, cât și în peisajul bijuteriilor internaționale.

bijuterii Marco Bicego right

TRADIȚIE ARTIZANALĂ ȘI INSPIRAȚIE MODERNĂ

Fiecare bijuterie Marco Bicego este originală și apreciată din două motive: selecția meticuloasă a materialelor prețioase de cea mai bună calitate și procesul de prelucrare ce îmbină talentul cu tehnologia de ultima oră. Gravura de mână - tehnica exclusivă transformată în timp în semnătura brandului, este realizată cu tradiționalul bulino. Un instrument antic, care oferă aurului o textură fină, dar periată. Finisajul este cel care îl diferențiază pe Marco Bicego și face fiecare piesă unică și cu adevărat recognoscibilă.

bijuterii Palmiero

BIJUTERIA POATE FI OPERĂ DE ARTĂ

Fiecare creație Palmiero Jewellery Design spune o poveste diferită, care începe de la un simplu gând, eliberând apoi cea mai încântătoare formă de libertate: imaginația. Aceste bijuterii, prin materialele din care sunt realizate, înfățișează cu succes cele patru anotimpuri: primăvară - desprinsă parcă din safirele care capătă forma unor fluturi frumos colorați; culorile puternice ale verii sunt prinse în luciul aurului galben și al topazelor, în timp ce toamna se regăsește în nuanțe de roșu închis.

Aurul alb este folosit împreună cu strălucirea diamantelor, pentru iarnă.

Colecția Palmiero prezintă piese unice îmbrăcate în diverse pietre prețioase.

bijuterii Nanis

SPECTACULOZITATEA CREATIVITĂȚII

Colecțiile Nanis spun povestea unei bijuterii inovative și contemporane, care păstrează caracteristicile meșteșugului tipic italian, tradiție ce sălășluiește la baza reputației și renumelui Nanis.

Conceptul care stă la baza bijuteriilor Nanis este căutarea constantă a echilibrului dintre inovație și lux, care prinde viață în mâinile iscusite ale maeștrilor italieni. Rezultatul se vede în colecțiile lor făcute din aur într-o nuanță unicat, îmbogățite de culoari vivante - un adevărat spectacol al frumosului ce ține cont de nevoia permanentă de schimbare. Nanis surprinde prin colecția Dancing in the rain – reverse, ce conține piese cu caracteristici interschimbabile și fețe multiple, o adevărată inovație pe piața bijuteriilor de lux.

bijuterii Giovanni Ferraris left

BIJUTERIA, O ADEVĂRATĂ CAPODOPERĂ

Jocul irizant al pietrelor și diamantelor colorate surprinde adevărata frumusețe a creațiilor Giovanni Ferraris și transformă fiecare piesă într-o capodoperă extraordinară. Marcă fină italiană de couture, brandul Giovanni Ferraris nu este altceva decât reflexia creatorului.

În spatele fiecărei creații semnate de Giovanni Ferraris, se află doar inima și mintea, adică cea mai sigură tehnologie aplicată meșteșugului artizanal, fără a lăsa robotizarea să preia frumusețea hand-made-ului.

bijuterii Chaumet

SIGNATURE DIAMOND CUT: PEAR-SHAPE

De mai bine de 240 de ani, excelența Chaumet în bijuterii high-end a fost transmisă de la un maestru bijutier la altul. Diamantele și pietrele prețioase, selectate cu grijă pentru puritatea și strălucirea lor excepționale, sunt apoi sculptate în formă rotundă, cushion, ovală, smarald sau, sub semnătura casei Chaumet, în formă de pară. Apoi, bijutierii, montatorii de piatră, lustruitorii și gravorii dau viață unor bijuterii care domnesc în fața timpului.

FIND YOUR ICONIC MATCH
Într-o lume dominată de strălucirea aurului, a diamantelor și a pietrelor prețioase, creativitatea și detaliile calității sunt cele care pot transforma creațiile comune într-un spectacol deplin. Bijuteriile din portofoliul KULTHO urmează întocmai aceste valori ale excelenței și sunt, prin estetica extraordinară și minuțiozitatea cu care sunt lucrate, adevărate piese statement, iconice. Fiecare colecție are o poveste unică, bazată de filosofii, tehnici și secrete dobândite în timp.
Te invităm să descoperi creațiile iconice care ți se potrivesc perfect. Din sute de colecții, una este făcută pentru tine!
Te rugăm să selectezi un răspuns și să apeși butonul CONTINUĂ.
colectia de bijuterii potrivita pentru tine