Hybrid Manufacture by Frederique Constant:
primul ceas 3.0 din lume la ora actuala

ceasuri 3.0 Frederique Constant

Intr-o lume in care parerile sunt impartite si adesea diamentral opuse cu privire la tehnologia "connected" asociata orologeriei traditionale, Frederique Constant gaseste calea de mijloc si da nastere unui concept unic, intitulat Hybrid Manufacture. O combinatie intre orologerie, in cea mai pura manifestare a acesteia si tehnologia “smart” a secolului XXI, Frederique Constant Hybrid Manufacture redeschide o tematica mult dezbatuta, demonstrand totodata ca un concept precum cel al ceasurilor smart poate fi de succes numai atunci cand abordarea este facuta din unghiul potrivit.

Ceasurile Frederique Constant: exemplare cu design luxury

ceasuri 3.0 Frederique Constant

Cu un mecanism automatic complet manufacturat in-house (FC-750), de un rafinament categoric, caruia ii este alaturat un modul "connected" dezvoltat si construit in intregime in interiorul fabricilor Fredeique Constant, Hybrid Manufacture devine varful de lance si reprezentantul cel mai de seama al avangardei unei abordari neconventionale a orologeriei traditionale. O demonstratie a faptului ca fenomenul “smart” este aici si planuieste sa isi gaseasca locul in industria de ceasuri.
O interpretare a functionalitatii clasice prin excelenta, de un rafinament exemplar al stilului, dar care ascunde in fundal mult mai mult decat se poate observa la prima vedere, transforma ceasul Frederique Constant Hybrid Manufacture intr-o creatie unica si care este rezultatul indiscutabil al unei simbioze create de brandul elvetian intre tehnologia “connected” si orologeria pur traditionala.

Descoperiti tehnologia ultramoderna a ceasurilor Hybrid Manufacture

Mecanismul automatic, o dovada a excelentei si maiestriei Frederique Constant, complet construit in-house, are o rezerva de mers de 42 de ore, o frecventa de 28.800 vph (batai pe ora), si indica orele, minutele si secundele central, cadranul adiacent din dreptul orei 6 fiind dedicat calendarului, in timp ce cadranul din dreptul orei 12 ofera functia GMT / Second Time Zone. De asemenea, cadranul din dreptul orei 12 este conectat si la modulul smart al ceasului, indeplinind o serie de functii printre care cea de World Time, care indica instantaneu, prin intermediul aplicatiei de pe telefon, ora exacta pe oricare dintre cele 24 de meridiane ale globului

ceasuri 3.0 Frederique Constant

In contrapartida, modulul "connected" ofera o gama variata de informatii, avand o abordare contemporana a functionalitatii. Ceasul este dotat cu senzori care monitorizeaza precizia si functionarea corecta a mecanismului automatic al ceasului (caliber analytics) si este echipat cu senzori pentru monitorizarea zilnica a pasilor, activitatii fizice, somnului si a functiilor vitale ale purtatorului in general. Asadar, Hybrid Manufacture este o manifestare clara a tehnologiei si a stiului de viata al secolului XXI. Cu un buton amplasat in dreptul orei 10 care conecteaza telefonul si ceasul prin Bluetooth, Fredeique Constant Hybrid Manufacture devine un ceas inteligent prin excelenta si un World Timer veritabil, ce poate indica instant ora exacta pe fiecare meridian al globului cu ajutorul aplicatiei dedicate de pe telefon.


ceasuri 3.0 Frederique Constant

Cu o carcasa de 42mm, etansa la 5 ATM, construita din otel inoxidabil 316L, otelul chirurgical clasic, cu proprietati hipoalergenice si cu un cristal convex din safir, unul dintre cele mai dure materiale de planeta cu exceptia diamantului, interiorul ceasului devine un areal autosuficient in care simbioza traditiei cu avngarda pot coexista in armonie. Folosind un mecanism construit in intregime de Frederique Constant in atelierele proprii si adaugand retetei un modul “connected” de ultima generatie, Hybrid Manufacture devine o demonstratie de forta a spiritului vizionar, al maiestriei si al avangardei Frederique Constant


ceas Frederique Constant

ceas Frederique Constant

ceas Frederique Constant

ceas Frederique Constant

Va invitam sa va delectati cu o selectie remarcabila de ceasuri pentru care atentia la detalii si rafinamentul reprezinta caracteristici primordial. Adaugati in colectia personala de accesorii piese deosebite semnate Frederique Constant.