Conditiile de utilizare a cardului de campanie KULTHOCardul poate fi utilizat exclusiv in magazinele KULTHO din Romania, in perioada 02.10.2017 – 31.01.2018, si exclusiv pentru achizitionarea de produse din brandurile selectate:

  1. Bijuterii: Chaumet, Carrera y Carrera, Chimento, Dinh Van, Roberto Coin, Mikimoto, Messika, Zancan, Antora, Bliss Gold, Zoccai, Comete, Giovanni Ferraris, Hulchi Belluni, Le Bebe, Facco Gioielli, Rosato Gold, Cacharel Gold, Versace, Guy Laroche, Ekan Diamonds, Feraud.

  2. Ceasuri: Breitling, Baume&Mercier, Longines, Rado, Movado, Hamilton, Louis Erard, Oris, Edox.

Valoarea de 500 de lei inscrisa pe card va fi acordata, sub forma de discount de 17,25% la cumparaturi de minim 2900 lei.

Pentru utilizarea cardului, clientul va informa magazinul despre intentia de valorificare a acestuia, inainte de achizitia produselor.

Se pot folosi mai multe carduri pentru achizitionarea de produse din acelasi magazin, pe acelasi bon fiscal.

Cardul nu pot fi utilizat pentru achizitia produselor care au aplicata deja o reducere de pret sau care fac obiectul unei oferte promotionale.

Cardul este transmisibil.

Cardul nu se poate valorifica in cazul in care pentru achizitia produsului/produselor sunt utilizate vouchere, cupoane sau bonuri valorice.

Cardurile care sunt deteriorate, rupte sau nu prezinta toate elemente de siguranta, nu pot fi acceptate pentru valorificare.

In cazul pierderii, furtului sau deteriorarii, cardul de campanie nu poate fi inlocuit.