Campanii promotionale comunicate in cadrul site-ului
WINTER SALE, 11 - 31 ian 2019

 1. Oferta este valabila in perioada 11 - 31 ianuarie 2019.

 2. Oferta este aplicabila produselor din categoriile Bijuterii, Ceasuri, Instrumente de scris, afisate in cadrul site-ului cu eticheta de produs personalizata cu textul "SALE".

 3. Discountul procentual acordat in campanie este afisat in cadrul site-ului in detaliile fiecarui produs.

 4. Campania este valabila in cadrul magazinelor fizice in care sunt disponibile produsele incluse in campanie.


Termeni si conditii generale, privind informatiile comunicate in cadrul site-ului:


Preturile sunt valabile in reteaua de magazine fizice, in limita stocului.

Preturile si disponibilitatea produselor in reteaua de magazine fizice sunt orientative. Puteti primi mai multe informatii contactand personalul din magazine la numerele de telefon afisate in cadrul site-ului.Conditiile de utilizare a cardului de campanie KULTHO

Cardul poate fi utilizat exclusiv in magazinele KULTHO din Romania, in perioada 15.11.2018 – 28.02.2019, si exclusiv pentru achizitionarea de produse din categoriile:

- Bijuterii din aur si aur cu diamante (orice brand)

- Ceasuri (orice brand)


Procentul de reducere de "-10%" inscris pe card va fi acordat la achizitia a minim 1 (un) produs din categoria bijuterii si ceasuri, in urmatoarele conditii:

 1. Pentru utilizarea cardului, clientul va informa magazinul despre intentia de valorificare a acestuia, inainte de achizitia produselor.

 2. Cardul nu poate fi utilizat pentru achizitia produselor care au aplicata deja o reducere de pret sau care fac obiectul unei oferte promotionale.

 3. Cardul nu se poate valorifica in cazul in care pentru achizitia produsului/produselor sunt utilizate vouchere, cupoane sau bonuri valorice.

 4. Nu se pot folosi mai multe carduri pentru achizitionarea de produse din acelasi magazin, pe acelasi bon fiscal.

 5. Cardurile care sunt deteriorate, rupte sau nu prezinta toate elemente de siguranta, nu pot fi acceptate pentru valorificare.

 6. Cardul este transmisibil.

 7. In cazul pierderii, furtului sau deteriorarii, cardul de campanie nu poate fi inlocuit.