Campanii promotionale comunicate in cadrul site-uluiEaster SALE, 12 aprilie – 6 mai 2024

  1. Campania Easter SALE se desfasoara in perioada 12 aprilie – 6 mai 2024.

  2. Oferta este aplicabila produselor selectate, afisate in cadrul site-ului cu eticheta  Easter SALE .

  3. Pentru produsele semnalizate cu aceasta eticheta discountul procentual acordat in campanie este afisat in cadrul site-ului in detaliile fiecarui produs, fiind inclus in pretul de vanzare final al produsului.

  4. Produsele din oferta de Easter Sale sunt disponibile in limita stocului disponibil din fiecare magazin. Pe durata desfasurarii campaniei informatia despre disponibilitatea produselor in magazine, accesibila prin butonul "Vezi disponibilitate in MAGAZINE" din paginile de produse, este una orientativa. Va rugam sa contactati direct magazinul dorit pentru a confirma disponibilitatea exacta la un anumit moment – date de contact disponibile aici.Termeni si conditii generale, privind informatiile comunicate in cadrul site-ului:


Preturile sunt valabile in reteaua de magazine fizice, in limita stocului.

Preturile si disponibilitatea produselor in reteaua de magazine fizice sunt orientative. Puteti primi mai multe informatii contactand personalul din magazine la numerele de telefon afisate in cadrul site-ului.

Intre caracteristicile produselor si cele evidentiate prin pozele acestora pot exista diferente de dimensiune, forma, culoare, stralucire, reflexie etc.